Bp. XI. kerület, Bakator u. 4.

A Gellérthegy déli lejtőjén elhelyezkedő villanegyedben, zöld, csendes utcában épült meg ez a 8 lakásos társasház. Az épületben szintenként kettő lakás, a pinceszinten tárolóhelyiségek, teremgarázs kapott helyett. Az épülethez parkosított kert tartozik. A függőleges közlekedést 8 személyes lift és kétkarú lépcső biztosítja az épület északi oldalán.

Belsőépítészet:
A lakások kulcsrakészek, a vételár tartalmazza a belső ajtókat, padló és falburkolatokat, festést, konyha és fürdőszobabútorokat, konyhagépeket, fürdőszobai szanitereket, szerelvényeket, beépített bútorokat.
A lakások alapfelszereltsége: energiahatékony hőszivattyús hűtés, fűtés, padlófűtés és mennyezethűtés, háromrétegű, hőszigetelő üvegezésű fém nyílászárók, elektromos vezérlésű külső és belső árnyékolórendszerek, riasztó.

Teljeskörű üzemeltetés:
Központi gondnoki szolgáltatás, karbantartás, épülettakarítás, kertgondozás, biztonsági távfelügyelet, liftmentési ügyelet, távirányítós beléptetőrendszer.
Megvásárolható lakásaink az épületben:

Ingatlan Méret (m²) Szobaszám Leírás Vételár Alaprajz Képgaléria
Kertkapcsolatos földszinti 123 5 (nappali + 4 hálószoba) belső kétszintes, teraszos lakás, bérlővel Ajánlatkérés után Megtekintés
I. emeleti 93 3 (nappali + 2 hálószoba) teraszos lakás, azonnal költözhető Ajánlatkérés után Megtekintés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, foglaljon időpontot megtekintésre elérhetőségeink egyikén: » KAPCSOLAT «

  • MŰSZAKI TARTALOM

  • SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Eladó lakások megtekintése
 

Login


Elfelejtette jelszavát? |  Elfelejtette felhasználónevét?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×