Bp. I. ker., ENTER CITY OFFICE PARK, Tigris u. 61

ENTER CITY OFFICE PARK – a belváros budai kapuja. Az I. kerületi Naphegyen, a Hegyalja út leágazásában, az Aladár-Tigris utcák által határolt saroktelkeken épül legújabb irodaparkunk, az ENTER CITY OFFICE PARK. Az elnevezés a kiemelkedő lokációt tükrözi, Buda belső területeihez, valamint a pesti belváros banki és üzleti negyedéhez egyaránt közel helyezkedik el.
Az irodacélú épületek legfontosabb igényeit, a könnyű megközelíthetőséget, az itt élő és dolgozó emberek életminőségét szem előtt tartó zöld, parkosított környezetet, valamint az „A" kategóriás, energiatakarékos irodaépületeinkkel a környezettudatos szemléletet kívánjuk egyesíteni.
Az irodapark külső megjelenésében hordozza a XXI. század építészetétől méltán elvárható letisztult, elegáns külsőt, az időtálló, kiváló minőséget. Új szolgáltatások létrehozásával nagy hangsúlyt fektetünk a területen már meglévő infrastruktúra bővítésére egyaránt.

Az irodaépület főbb műszaki paraméterei:

IRODAHÁZ Irodaterület Teremgarázs Helyszínrajz
TIGRIS utca 61 1.560 m2 43 férőhely Megtekintés
A BERUHÁZÁS VÁRHATÓ BEFEJEZÉSE: 2022 vége


  • MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

  • KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓKBérelhető irodák megtekintése

Login


Elfelejtette jelszavát? |  Elfelejtette felhasználónevét?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×