Bp. II. ker., BELVEDERE BUDAPEST luxus irodaház, Szilágyi Erzsébet fasor 11/a

A 2009-ben átadásra került, egykor szállodaként működő épület most luxus irodaházként újul meg!
Az épület a továbbiakban is büszkén viseli a Belvedere Budapest nevet, hiszen az olasz elnevezés jelentése („belvedere” – kilátótorony) az utcai és az udvari oldalról felől is beteljesedik, az épület elvehetetlen örök panorámával rendelkezik.
A Széll Kálmán tér és a Mammut bevásárlóközpontok közelsége, a zöld fasorra vagy éppen a parkosított belső udvarra nyíló irodák egyesítik a frekventált elhelyezkedés és a zöld munkakörnyezet gondolatát.
A Bauhaus épület földszintjén impozáns, art deco stílusban berendezett lobby és recepció adja meg az épület karakterét, az első emeleten konferenciatermek adnak teret üzleti célú rendezvények magas színvonalú lebonyolításának. A földszint, -1, -2 szinteken 44 férőhelyes teremgarázs biztosít parkolási lehetőséget a dolgozók és ügyfeleik számára. Az épület tetőszintjén, a 9. emeleten egyedülállóan reprezentatív, tetőteraszokkal ellátott tárgyalók kapnak helyet.
Az irodaépület adottságainak köszönhetően alkalmas egy nagyobb vagy akár több kisebb cég elhelyezésére egyaránt, befektetésnek is ideális.

Az épület főbb műszaki paraméterei:
Az épület 739 m2-es telken fekszik. A 44 férőhelyes teremgarázs összterülete ~1000 m2 (-2, -1 és földszint), az irodaház a -1. szinttől a 10. emeletig ~3000 m2.

Az irodák 2022. januártól költözhetők.

Minimális bérleti idő: 5 év
Közös területi szorzó: 6 %
Iroda bérleti díj: 18 €/m²/hó + áfa
Üzemeltetés díj: 1,9 €/m²/hó + áfa
Gépkocsibeállóhely: 100 €/hó/beállóhely
Kaució: 2 havi bérleti díj


  • SPECIFIKÁCIÓ, MŰSZAKI TARTALOM

  • KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Bérelhető irodák megtekintése

Login


Elfelejtette jelszavát? |  Elfelejtette felhasználónevét?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×