Bp. I. kerület, Zsolt utca 6/a.

A Zsolt Udvar épületegyüttesben két üzlethelyiséget értékesítünk csökkentett vételárral.

Környezet:
Kedvező közlekedési kapcsolatok. Hegyalja út, Mészáros utca.
A Zsolt udvar és a benne található szolgáltatások a térség bevásárlási központja. A környezetben számos szolgáltatás elérhető: körzeti orvosi rendelő, önkiszolgáló étterem, cukrászda, élelmiszerbolt, benzinkút, gyógyszertár stb.

A Földszint 1. alatt található ingatlanról:
Az üzlethelyiség bérlője prémium kategóriás üzleti partner. Az üzlethelyiséget tartós bérleti szerződéssel együtt lehet megvásárolni. A bérleti szerződés a 6%-os adózott jövedelmet garantál. A Zsolz ingatlan értékét is őrzi. Az üzlethelyiség az utcáról és a belső lépcsőházból is megközelíthető. Közvetlenül a kerületi körzeti orvosi rendelő mellett helyezkedik el. Az üzlethelyiség orvosi rendelőként bejegyzett, ezért bármilyen orvosi célra is hasznosítható.

A Földszint 3. alatt található ingatlanról:
A jelenleg bérlők részére kiadott földszinti üzlethelyiség három oldalról utcai portálokkal rendelkezik. Funkció: fodrász, kozmetika és szépségszalon. Elegáns belső kialakítás, egyedi design. Minden közmű külön mérhető.


Ingatlan Alapterület (m²) Vételár Alaprajz
Földszint 1. 54 25 000 000,- Ft -
  • MŰSZAKI TARTALOM

  • SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Eladó irodák megtekintése
 

Login


Elfelejtette jelszavát? |  Elfelejtette felhasználónevét?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×